Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
040 519 8919
Hinta Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.
Tiimi

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Ari Karppinen

Ihotautien erikoislääkäri LT

Epilaserin perustaja ja iholaserhoitojen ennakkoluuloton ja rohkea uranuurtaja. Yli kahden vuosikymmenen kokemus ihon laserhoidoista. Iholaserhoitojen Grand Old Man.

Lue lisää

Toni Karppinen

Ihotautien erikoislääkäri

Toisen polven lasertohtori yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tehnyt myös kansainvälistä tutkimusta ja julkaisuja iholasereista. Tonin ammattitaito ja positiivinen asenne näkyvät hyvissä potilaspalautteissa.

Lue lisää

Sampsa Kauppi

Ihotautien erikoislääkäri

Laserhoitojen monitaituri ja kouluttaja yli kymmenen vuoden kokemuksella. Yksi Suomen eniten laserhoitoja tekevistä ihotautilääkäreistä. Alastaan innostunut, ystävällinen ja osaava Sampsa on lääkäri sekä potilaiden että kollegoiden mieleen.

Lue lisää

Tanja Rauma-Pinola

Ihotautien erikoislääkäri

Tanja pitää vastaanottoa Kokkolan Lääkärikeskuksessa ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus ihon lääketieteellisissä ja esteettisissä laserhoidoissa. Tanja on ystävällinen ja tarkka lääkäri, mikä tekee hänestä erittäin pidetyn lääkärin potilaiden keskuudessa.

Lue lisää

Adrienn Joensuu

Ihotautien erikoislääkäri

Adrienn vastaa Mehiläinen Kuopion esteettisistä ja lääketieteellisistä iholaserhoidoista yli kymmenen vuoden kokemuksella. Taitava ja empaattinen Adrienn saa erinomaista potilaspalautetta.

Lue lisää

Kari Saarinen

Ihotautien erikoislääkäri

Kari on tehnyt iholaserhoitoja jo 90-luvulta lähtien. Karin taitavaan käsittelyyn pääset Mehiläinen Lahdessa. Yksi Suomen ammattitaitoisimmista ja kokeneimmista ihotautilääkäreistä.

Lue lisää

Erika Wikström

Ihotautien erikoislääkäri

Erika vastaa Mehiläinen Oulun esteettisistä ja lääketieteellisistä iholaserhoidoista vuosien kokemuksella ja poikkeuksellisen ystävällisellä asenteella.

Lue lisää

Kaija-Leena Karppinen

Sairaanhoitaja

Kaija-Leena osaa vastata kaikkiin ihon laserhoitoja koskeviin kysymyksiin yli 15 vuoden kokemuksella. Tekee laserhoitoja liikakarvoituksen ja tatuointien poistoon sekä radiofrekvenssihoitoja ihon ikämuutoksiin. Ammattitaitoinen ja ystävällinen.

Lue lisää

Minna Heikkinen

Sairaanhoitaja

Minna omaa vuosien työkokemuksen ihon laserhoidoista. Tekee liikakarvoituksen, tatuointien ja kynsisilsan laserhoitoja sekä ihoa kiinteyttäviä radiofrekvenssihoitoja. Minna on seurallinen, pidetty ja huolellinen hoitaja.

Lue lisää

Sallamari Henttinen

Bioanalyytikko, laserhoitaja

Aurinkoinen Sallamari tekee laserhoitoja Pihlajalinna Koskiklinikassa liikakarvoituksen, tatuointien ja kynsisilsan poistoon. Myös IntelliStudio®-luomikuvaukset ovat Sallamarin alaa.

Lue lisää