Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
040 519 8919
Hinta Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.
Podcastit

IHOPODI
Epilaserin Podcast-sarja

Epilaserin ihotautilääkärit Sampsa Kauppi ja Toni Karppinen julkaisevat Ihopodi-videopodcast-sarjaa, jossa käsitellään ihon laserhoitoihin, ihosairauksiin ja lääketieteeseen liittyviä aihepiirejä. Voit seurata Ihopodia Supla- ja Youtube-palveluissa. Alla julkaistut jaksot audio- ja videomuodoissa.

Ihopodi – S01E02 NÄIN ON NÄPPYLÄT

Ensimmäisen kauden toisessa jaksossa käydään läpi erilaisia ”näppylöitä” kuten rasvasyylät, spiderit, kirsikkaluomet, tuliluomet yms.

Kuuntele Suplassa

Ihopodi – S01E01 MELANOOMA – TAPPAJA IHOLLA

Ihopodin avausjaksossa ihotautien erikoislääkärit Sampsa Kauppi ja Toni Karppinen keskustelevat luomista, luomiseurannasta ja melanoomasta. Melanooma on ihosyövistä vaarallisin ja sen ilmaantuvuus lisääntyy vuosi vuodelta. Jaksossa keskustellaan melanooman yleistymisen syistä, yksilön melanoomariskiin vaikuttavista tekijöistä ja kerrotaan muistisäännöstä, jonka avulla melanooman voi erottaa hyvänlaatuisesta pigmenttiluomesta. Jaksossa esitellään myös uutta huipputeknologiaa edustava IntelliStudio®-tekoälyrobottikamerajärjestelmä, jonka avulla melanooma löytyy ajoissa myös korkean melanoomariskin potilailta.

Kuuntele Suplassa