Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Podcastit

IHOPODI
Epilaserin Podcast-sarja

Epilaserin ihotautilääkärit Sampsa Kauppi ja Toni Karppinen julkaisevat Ihopodi-videopodcast-sarjaa, jossa käsitellään ihon laserhoitoihin, ihosairauksiin ja lääketieteeseen liittyviä aihepiirejä. Voit seurata Ihopodia Supla- ja Youtube-palveluissa. Alla julkaistut jaksot audio- ja videomuodoissa.

Ihopodi – S01E08 – TATUOINNIN POISTO – Vieraana Aino Viinikka

Ihopodin kahdeksannessa jaksossa tutustutaan tatuoinnin poistoon ja puhutaan muutenkin tatuoinneista. Miten tatuoinnista pääsee kokonaan eroon? Millainen tatuointi on poistettavissa? Ihopodin jakson vieras, Aino Viinikka, kertoo omasta tatuoinnistaan, sen poistoprosessista ja miksi päätti tatuoinnin poistattaa.

Kuuntele Suplassa

Ihopodi – S01E07 – IHON NUORENTAMINEN

Tässä jaksossa puhutaan ihon nuorentamisesta ja ihon ikämuutoksista. Miten näyttää nuorelta ja mikä oikeastaan aiheuttaa ihon ikääntymisen – ja onko sille jotain tehtävissä?

Kuuntele Suplassa

Ihopodi – S01E06 – RUUSUFINNI – KIUSALLINEN VAIVA

Ihopodin kuudes jakso käsittelee kiusallista vaivaa – ruusifinniä.

Kuuntele Suplassa

Ihopodi – S01E05 – KARVOJEN POISTO LASERILLA

Viidennessä jaksossa keskustelemme ihokarvojen poistamisesta laserilla. Jaksossa puhutaan myös kauneudesta yleisesti, muista karvanpoisto-menetelmistä sekä jututetaan vierasta.

Kuuntele Suplassa

Ihopodi – S01E04 – AKNE – ELINTAPOJEN MERKITYS JA HOITOLINJAT

Ihopodin tämänkertaisessa jaksossa käydään läpi aknea – sen syntyä, hoitoa ja elintapojen merkitystä.

Kuuntele Suplassa

Ihopodi – S01E03 – VOIMAILU, STEROIDIT & AKNE – vieraana JOUKO AHOLA

Jaksossa keskustellaan voimaharjoittelusta ja doping-aineiden vaikuksista, kuten vaikeasta steroidiaknesta. Haastateltavana Maailman vahvin mies -tittelin kahdesti voittanut Jouko Ahola.

 

 

Kuuntele Suplassa

Ihopodi – S01E02 NÄIN ON NÄPPYLÄT

Ensimmäisen kauden toisessa jaksossa käydään läpi erilaisia ”näppylöitä” kuten rasvasyylät, spiderit, kirsikkaluomet, tuliluomet yms.

Kuuntele Suplassa

Ihopodi – S01E01 MELANOOMA – TAPPAJA IHOLLA

Ihopodin avausjaksossa ihotautien erikoislääkärit Sampsa Kauppi ja Toni Karppinen keskustelevat luomista, luomiseurannasta ja melanoomasta. Melanooma on ihosyövistä vaarallisin ja sen ilmaantuvuus lisääntyy vuosi vuodelta. Jaksossa keskustellaan melanooman yleistymisen syistä, yksilön melanoomariskiin vaikuttavista tekijöistä ja kerrotaan muistisäännöstä, jonka avulla melanooman voi erottaa hyvänlaatuisesta pigmenttiluomesta. Jaksossa esitellään myös uutta huipputeknologiaa edustava IntelliStudio®-tekoälyrobottikamerajärjestelmä, jonka avulla melanooma löytyy ajoissa myös korkean melanoomariskin potilailta.

Kuuntele Suplassa