Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Kuopio

Kuopio

Mehiläinen Kuopiossa on saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä uusi Asclepion QuadroStarPRO yellow-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon, CO2-laser ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon, Candela GentleLaser ProU -aleksandriittilaser sairaanhoitajan tekemiä laserepilaatioita varten ja Q-kytketty rubiinilaser tatuoinnin poistoon.

Ajanvaraus ja hoitoarvio

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 41400 tai nettiajanvarauksesta. Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu SILK-etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.

Laserhoitajan hoidot

Sairaanhoitaja Minna Heikkinen tekee toimipisteessä laserepilaatioita ja tatuoinnin poistoja. Mikäli hoidon tarve on pelkästään esteettinen, ajan voi varata suoraan laserhoitajalle. Lääketieteellisin perustein tehtävään hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

Ihotautien erikoislääkäri Adrienn Joensuu

Ihotautien erikoislääkäri Adrienn Joensuu on jo vuosia vastannut Mehiläinen Kuopiossa annettavista ihon laserhoidoista. Laserhoidot täydentävät lääkärikeskuksessa tarjottavia esteettisiä ja lääketieteellisiä ihonhoidon palveluja. Joensuu kertoo hoitokäytännöistä:

Neuvontakäynnillä potilaan tilannetta selvitetään kasvokkain. Neuvontakäynti ei edellytä laserhoitoajan varaamista. Esimerkiksi laajojen verisuonimuutosten, aknearpien ja ihon ikämuutosten hoitoon liittyviä asioita on hyvä käydä etukäteen läpi. Pieniä lasertoimenpiteitä, kuten koholuomien ja näppylöiden poistoja voidaan helposti tehdä jo neuvontakäynnillä.”