Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Kotka

Kotka

Terveystalo Kotkassa on saatavilla ihotautien erikoislääkärin laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä KTP-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon sekä CO2-laser ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon.

Ajanvaraus ja hoitoarvio

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan ajanvarausnumerosta 0900 30000 tai nettiajanvarauksesta. Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu SILK-etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.

Ihotautien erikoislääkäri Sampsa Kauppi

Ihotautien erikoislääkäri LL Sampsa Kauppi kiinnostui laserhoidoista vuosia sitten erikoistumisopintojensa aikaan ja on pitänyt säännöllistä laservastaanottoaan siitä lähtien. Terveystalo Kotkassa ihon laserhoitopalvelut käynnistyivät kesällä 2020. Ennen laserhoitoa tarvitaan yleensä konsultaatiokäynti, mutta pienet toimenpiteet onnistuvat usein jo konsultaatiokäynnillä.

Teen työssäni paljoni erilaisia toimenpiteitä. Laserit antavat mahdollisuuden hyödyntää uusimpia tekniikoita ja tekevät työn siinä suhteessa mielekkääksi. Lasertoimenpiteet ovat myös nopeita ja antavat hyvän hoitotuloksen.”