Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Lahti

Lahti

Mehiläinen Lahdessa on saatavilla monipuoliset lääketieteelliset ja esteettiset ihon laser- ja RF-hoidot. Hoitoja antavat ihotautien erikoislääkärit ja sairaanhoitaja.


Ajanvaraus

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 41400 tai nettiajanvarauksesta.

Laserhoitajan hoidot

Laserhoitajan tekemiä hoitoja varten tarvitaan lääkärin lähete, jonka Epilaserin lääkäri voi kirjoittaa. Yksilöllistä laserkonsultaatiota varten voit varata myös etävastaanottoajan.


Ihotautien erikoislääkärit Kari Saarinen ja Toni Karppinen

Ihotautien erikoislääkärit LL Kari Saarinen ja LT Toni Karppinen vastaavat Mehiläinen Lahdessa tehtävistä laserhoidoista. Saarinen tutustui laserhoitoihin erikoistumisaikanaan 1990-luvun alussa, ja on siitä lähtien käyttänyt lasereita potilastyössään. Karppisella on kokemusta lasereista yli kymmenen vuoden ajalta. Saatavilla on myös laserhoitajan palvelut. Laserhoitajalle voit varata ajan laserepilaatioon, tatuoinnin poistoon ja RF-hoitoihin.

Suurin osa potilaita häiritsevistä koholuomista on poistettavissa laserilla ilman veitsikirurgiaa. Laserilla voidaan poistaa jopa kymmeniä muutoksia kerralla. Laserin etuna on nopeus, esteettinen lopputulos ja lyhyt paranemisaika. Pintaverisuonien ja verisuoniluomien hoidossa laser on paras, usein ainoa hyvä hoitomuoto.”

Toni Karppinen