Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Lahti

Lahti

Mehiläinen Lahdessa on saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä uusi Asclepion QuadroStarPRO yellow-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon, CO2-laser ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon, Candela GentleLaser ProU -aleksandriittilaser sairaanhoitajan tekemiä laserepilaatioita varten ja Q-kytketty rubiinilaser tatuoinnin poistoon.,

Ajanvaraus

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 41400 tai nettiajanvarauksesta.

Laserhoitajan hoidot

Sairaanhoitaja Minna Heikkinen tekee toimipisteessä laserepilaatioita, tatuoinnin poistoja ja kevyitä fraktionaalisia hoitoja. Mikäli hoidon tarve on pelkästään esteettinen, ajan voi varata suoraan laserhoitajalle. Lääketieteellisin perustein tehtävään hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

Ihotautien erikoislääkärit Kari Saarinen, Toni Karppinen ja Tommi Kettunen

Ihotautien erikoislääkärit Kari Saarinen, Toni Karppinen ja Tommi Kettunen vastaavat Mehiläinen Lahdessa tehtävistä laserhoidoista. Saarinen tutustui laserhoitoihin erikoistumisaikanaan 1990-luvun alussa, ja on siitä lähtien käyttänyt lasereita potilastyössään. Karppisella on kokemusta lasereista yli kymmenen vuoden ajalta.

Suurin osa potilaita häiritsevistä koholuomista on poistettavissa laserilla ilman veitsikirurgiaa. Laserilla voidaan poistaa jopa kymmeniä muutoksia kerralla. Laserin etuna on nopeus, esteettinen lopputulos ja lyhyt paranemisaika. Pintaverisuonien ja verisuoniluomien hoidossa laser on paras, usein ainoa hyvä hoitomuoto.”

Toni Karppinen

Hoitoarvio etävastaanotolta 12 tunnissa

Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu myös etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.