Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Kouvola

Kouvola

Mehiläinen Kouvolassa on ollut jo vuodesta 2017 alkaen saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä KTP-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon, CO2-laser ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon sekä diodilaser sairaanhoitajan tekemiä laserepilaatioita varten.

Ajanvaraus

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 41400 tai nettiajanvarauksesta.

Laserhoitajan hoidot

Sairaanhoitaja Heidi tekee laserepilaatioita ja kevyitä fraktionaalisia rejuvenaatiohoitoja CO2-laserilla. Mikäli hoidon tarve on pelkästään esteettinen, ajan voi varata suoraan laserhoitajalle. Lääketieteellisin perustein tehtävään hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

Ihotautien erikoislääkäri Sampsa Kauppi

Ihotautien erikoislääkäri Sampsa Kauppi vastaa iholasertoiminnasta Kouvolan Mehiläisessä. Ennen laserhoitoa tarvitaan yleensä konsultaatiokäynti, mutta pienet toimenpiteet onnistuvat usein jo konsultaatiokäynnillä.

Hoitoarvio etävastaanotolta 12 tunnissa

Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu myös etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.