Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
040 519 8919
Hinta Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.
Sampsa Kauppi

  Koko tiimi

Sampsa Kauppi

Ihotautien erikoislääkäri

Toimin ihotautilääkärinä julkisen terveydenhuollon sairaaloissa sekä yksityisvastaanotoilla. Olen vuosien varrella käyttänyt eri tarkoituksiin soveltuvia iholaserlaitteita lähes päivittäin työssäni ihopotilaiden kanssa, ja minulla onkin jo 15 vuoden kokemus iholaserhoidoista. Pidän myös paljon koulutuksia ja luentoja ihotaudeista ja laserhoitojen mahdollisuuksista niiden hoidossa.

Tutkin ja hoidan vastaanotollani mielelläni kaikenlaisia ihomuutoksia ja -sairauksia. Teen mm. ihosyöpäleikkauksia, nestetyppijäädytyksiä, luomen poistoja, botox- ja täyteainehoitoja sekä kemiallisia kuorintoja. Hoidan potilaiden iho-ongelmia paljon myös etädiagnostiikkaa käyttäen valokuvien perusteella, ja vastaan etänä julkisen terveydenhuollon lääkäreiden ihotauteja koskeviin kuvakonsultaatioihin.

Erikoisosaamisaluettani on ihokasvainten diagnostiikka ja hoito. Silmämääräisen ja dermatoskooppisen tutkimuksen lisäksi teen luomitarkastuksia ja systemaattista luomiseurantaa IntelliStudio® -luomikuvauslaitteistolla Lappeenrannan Terveystalossa. Tämä tekoälyä hyödyntävä robottikameralaitteisto mahdollistaa koko ihon luomiseurannan ja melanooman varhaisen diagnostiikan. Olen koronaa vastaan rokotettu.

Vapaa-ajallani puran energiaani pelaamalla mailapelejä!

Sampsa Kauppi