Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Pintaverisuonet

Pintaverisuonet

Mistä pintaverisuonet johtuvat?

Kasvojen pintaverisuonimuutoksille altistavat UV-säteily, ruusufinnitauti, tupakointi, kortisonilääkitys ja perinnölliset tekijät.

Miten pintaverisuonia hoidetaan?

Pintaverisuonia poistetaan verisuonilaserilla. KTP-laser kuumentaa verisuonten hemoglobiinin ja saa aikaan suonirakenteiden tuhoutumisen. Elimistön puolustusjärjestelmä poistaa hajonneet suonirakenteet parin viikon kuluessa. KTP-laser soveltuu ohuiden punaisten hiussuonien hoitoon. Sinisiä suonia voidaan poistaa nd:YAG-laserilla, mutta sinisten suonien poistoon liittyy arpiriski.

Onko tasaisen punottaviin poskiin hoitoa?

Poskien tasaista, laaja-alaista punoittelua hoidetaan IPL-valoimpulssilaitteilla. Mahdollisia yksittäisiä pintasuonia voi saman hoitokäynnin aikana hoitaa KTP-laserilla. Hoito saattaa vähentää hieman myös kasvojen lehahtelutaipumusta.

Montako hoitoa tarvitaan?

Lähtötilanteesta ja tavoitteesta riippuen hoitokertoja tarvitaan yleensä 1-3.

Sattuuko pintaverisuonien laserhoito?

Laserhoito tuntuu kuumottavana pistemäisenä kipuna. Kipu ei ole voimakasta ja se on luonteeltaan lyhytkestoista. Pintaverisuonien hoidoissa ei yleensä käytetä puudutusta, koska puudukkeet supistavat verisuonia ja heikentävät laserhoidon tehoa.

Mitkä ovat jälkihoito-ohjeet?

Hoidon jälkeen ihon punoitusta ja turvotusta esiintyy 3-5 päivän ajan. Iholle voi muodostua myös kevyttä rakkulaa. Ihoa voi pestä normaalisti, mutta hankaamista vältetään. Myös saunomista vältetään parin päivän ajan. Ihon aurinkosuojausta suosittelemme SPF50+ voidetta käyttäen 1-2 kk ajan. Lopullinen hoitotulos näkyy 1-2 viikossa. Tarvittaessa hoito toistetaan 3-4 viikon kuluttua.

Miten pääsen hoitoon?

Hoitoa varten varataan aika ihotautilääkärille. Hoito saattaa olla mahdollista tehdä jo ensikäynnillä, mutta yleensä aika varsinaiseen hoitoon varataan erikseen. Hoitoon tullaan mieluiten ilman meikkiä, eikä iholla  saa olla rusketusta tai merkkejä tulehduksesta.