Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Rovaniemi

Rovaniemi

Mehiläinen Rovaniemellä on saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä uusi Asclepion QuadroStarPRO yellow -verisuonilaser, jolla ihotautilääkärit hoitavat ihon pintaverisuonia ja verisuonikasvaimia, sekä Candela GentleLase -aleksandriittilaser sairaanhoitajan tekemiä laserepilaatioita varten.

Ajanvaraus

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 41400 tai nettiajanvarauksesta.

Laserhoitajan hoidot

Sairaanhoitaja Satu Hotelaisen tekee toimipisteessä laserepilaatioita. Mikäli laserhoidon tarve on pelkästään esteettinen, voi ajan varata suoraan laserhoitajalle. Lääketieteellisin perustein tehtävään hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

Ihotautien erikoislääkärit Ari Much ja Karoliina Haarala

Ihotautien erikoislääkärit Ari Much ja Karoliina Haarala vastaavat Mehiläinen Rovaniemen laserhoitopalveluista. Ennen laserhoitoa tarvitaan yleensä konsultaatiokäynti, mutta pienet toimenpiteet onnistuvat usein jo konsultaatiokäynnillä.

Hoitoarvio etävastaanotolta 12 tunnissa

Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu myös etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.