Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Rovaniemi

Rovaniemi

Rovaniemellä on saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on uusi Asclepion QuadroStarPRO yellow -verisuonilaser, jolla ihotautilääkärit hoitavat ihon pintaverisuonia ja verisuonikasvaimia, sekä Candela GentleLase -aleksandriittilaser sairaanhoitajan tekemiä laserepilaatioita varten. Lisäksi toimipisteessä on pikosekuntiluokan nd:YAG-laser hoitajan tekemiä tatuoinninpoistoja varten.

Ajanvaraus ja hoitoarvio

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 41400 tai nettiajanvarauksesta. Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu SILK-etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.

Laserhoitajan hoidot

Sairaanhoitaja Satu Hotelainen tekee toimipisteessä laserepilaatioita ja tatuoinnin poistoja. Esteettisin perustein tehtävään hoitoon voi varata ajan suoraan hoitajalle. Mikäli epilaatioille on lääketieteellinen peruste, hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

Ihotautien erikoislääkärit Ari Much ja Karoliina Haarala

Ihotautien erikoislääkärit Ari Much ja Karoliina Haarala vastaavat Mehiläinen Rovaniemen laserhoitopalveluista. Ennen laserhoitoa tarvitaan yleensä konsultaatiokäynti, mutta pienet toimenpiteet onnistuvat usein jo ensikäynnillä.