Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Tampere

Tampere

Epilaser toimii yhteistyössä Pihlajalinna Koskiklinikan kanssa. Tampereella on saatavilla maan kattavimmat ihon laserhoitopalvelut. Hoitoja antavat laserhoitoihin kouluttautuneet ihotautien erikoislääkärit ja sairaanhoitajat. Lisäksi teemme koko ihon IntelliStudio® -luomikuvauksia melanooman seulontaa varten.


Ajanvaraus

Ihotautilääkäri voi tehdä laserhoidon yleensä jo ensikäynnillä. Hoitoa varten varataan 15 minuutin vastaanottoaika. Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan ajanvarausnumerosta 010 312149 tai nettiajanvarauksesta.

Laserhoitajan hoidot

Laserhoitajan tekemiä hoitoja varten tarvitaan lääkärin lähete, jonka Epilaserin lääkäri voi kirjoittaa.

IntelliStudio®-luomikuvaus

Yksilöllistä laserkonsultaatiota varten voit varata myös etävastaanottoajan. IntelliStudio®-luomikuvaukseen varataan 30 minuutin aika hoitajallemme (Sallamari Henttinen).


Ihotautien erikoislääkärit Ari ja Toni Karppinen

Ihotautien erikoislääkärit LT Ari Karppinen ja LT Toni Karppinen vastaavat Koskiklinikalla annettavista ihon laserhoidoista. Ihokarvojen, tatuointien ja kynsisilsan laserhoitoja sekä RF-hoitoja tekevät myös laserhoitajamme lääkärin lähetteellä.

Suurin osa potilaita häiritsevistä koholuomista on poistettavissa laserilla ilman veitsikirurgiaa. Laserilla voidaan poistaa jopa kymmeniä muutoksia kerralla. Laserin etuna on nopeus, esteettinen lopputulos ja lyhyt paranemisaika. Pintaverisuonien ja verisuoniluomien hoidossa laser on paras, usein ainoa hyvä hoitomuoto.”

Toni Karppinen