Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Tampere

Tampere

Pihlajalinna Koskiklinikalla on saatavilla maan kattavimmat ihon laserhoitopalvelut. Hoitoja antavat ihotautien erikoislääkärit ja laserhoitoihin kouluttautunut hoitaja. Toimipisteessä on käytössä Asclepion QuadroStarPRO yellow-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon, erbium- ja CO2-laserit ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon, Candela GentleLaser ProU -aleksandriittilaser sairaanhoitajan tekemiä laserepilaatioita varten ja pikosekuntiluokan KTP/Nd:YAG-laser tatuoinnin poistoon. Toimipisteessä tehdään myös luomikuvauksia tekoälyä hyödyntävällä IntelliStudio®-robottikamerajärjestelmällä.

Ajanvaraus

Ihotautilääkäri voi tehdä laserhoidon yleensä jo ensikäynnillä. Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan ajanvarausnumerosta 010 312149 tai nettiajanvarauksesta. Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu SILK-etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.

Laserhoitajan hoidot

Laserhoitaja Sallamari Henttinen tekee toimipisteessä laserepilaatioita ja tatuoinnin poistoja. Mikäli hoidon tarve on pelkästään esteettinen, ajan voi varata suoraan laserhoitajalle. Lääketieteellisin perustein tehtävään hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

IntelliStudio®-luomikuvaus

Luomikuvauksia tekevät ihotautilääkäri Toni Karppinen ja hoitaja Sallamari Henttinen. Luomikuvaukseen varataan aika Pihlajalinnan ajanvarauksesta.

Ihotautien erikoislääkärit LT Ari Karppinen, LT Toni Karppinen ja LT Janne Räsänen

Ihotautien erikoislääkärit LT Ari Karppinen, LT Toni Karppinen ja LT Janne Räsänen vastaavat Koskiklinikalla annettavista ihon laserhoidoista.

Suurin osa potilaita häiritsevistä koholuomista on poistettavissa laserilla ilman veitsikirurgiaa. Laserilla voidaan poistaa jopa kymmeniä muutoksia kerralla. Laserin etuna on nopeus, esteettinen lopputulos ja lyhyt paranemisaika. Pintaverisuonien ja verisuoniluomien hoidossa laser on paras, usein ainoa hyvä hoitomuoto.”

Toni Karppinen