Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Epilaser

Epilaser

Epilaser on vuonna 2004 perustettu lääketieteellisesti tutkittuja ihon laserhoitopalveluja tarjoava suomalainen yritys.

Yritys toimii yhteistyössä yksityisten lääkäriasemien kanssa tuottaen palveluja sekä yksityisasiakkaille että julkiselle sektorille. Vuosien myötä toiminta on laajentunut valtakunnalliseksi. Yrityksessä työskentelee useita ihotautien erikoislääkäreitä ja laserhoitoihin kouluttautuneita sairaanhoitajia.

Pitkäjänteinen työ takaa laadukkaat palvelut

Epilaserin toimintaa ohjaavia periaatteita ovat kilpailukykyiset hinnat, ystävällinen palvelu sekä vahva dermatologinen asiantuntemus. Vuodet iholaserhoitojen parissa ovat kerryttäneet paljon sellaista tietoa, jota voi saavuttaa vain pitkäjänteisellä työllä. Tiedon avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokkaita ja laadukkaita palveluja.

Jatkuva kehittäminen

Arvioimme ja kehitämme hoitotarjontaamme jatkuvasti osallistumalla alan kansainvälisiin kongresseihin ja seuraamalla tiedemaailman uusimpia julkaisuja. Olemme myös itse olleet mukana tuottamassa lasertutkimusta kansainvälisiin lehtiin.

Sujuvat hoitopolut

Viime vuosina olemme kiinnittäneet huomiota myös sujuvien hoitopolkujen luomiseen. Siinä luotettavan ja realistisen tiedon jakaminen on ensimmäinen askel. Sivuiltamme löydät mm. kattavat hoito-ohjeet, tapausselostuksia sekä linkit omaan Ihopodi-videopodcast-sarjaamme. Asiakkaamme ovat kokeneet erinomaisena myös sairaanhoitajiemme puhelinneuvonnan, joka vastaa palveluitamme koskeviin kysymyksiin ja auttaa hoitopolulla eteenpäin.