Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Jyväskylä

Jyväskylä

Mehiläinen Jyväskylässä on saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä KTP-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon, CO2-laser ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon sekä Candela GentleLaser ProU -aleksandriittilaser sairaanhoitajan tekemiä laserepilaatioita varten.

Ajanvaraus

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 41400 tai nettiajanvarauksesta.

Laserhoitajan hoidot

Sairaanhoitaja Kaija-Leena Karppinen tekee laserepilaatioita ja kevyitä fraktionaalisia rejuvenaatiohoitoja CO2-laserilla. Mikäli hoidon tarve on pelkästään esteettinen, ajan voi varata suoraan laserhoitajalle. Lääketieteellisin perustein tehtävään hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

Ihotautien erikoislääkärit Ari Karppinen ja Tommi Kettunen

Ihotautien erikoislääkärit Ari Karppinen ja Tommi Kettunen vastaavat iholasertoiminnasta Jyväskylän Mehiläisessä. Hoitoa varten varataan ensin konsultaatiokäynti, mutta pienet toimenpiteet onnistuvat usein jo samalla käynnillä.

Parasta lasereissa on mahdollisuus hoitaa iho-ongelmia, joita aikaisemmin ei ole voitu hoitaa lainkaan tai voitiin hoitaa huonosti. Laserhoidot ovat nykytekniikan tarjoamin menetelmin myös verrattain nopeita tehdä ja hoidoista toipuu nopeasti.”

Ari Karppinen

Hoitoarvio etävastaanotolta 12 tunnissa

Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu myös etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.