Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Lappeenranta

Lappeenranta

Terveystalo Lappeenranta tarjoaa monipuoliset ihon laser- ja RF-hoitopalvelut. Hoitoja antavat näihin hoitoihin kouluttautunut ihotautien erikoislääkäri ja sairaanhoitaja.


Ajanvaraus

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan ajanvarausnumerosta 030 6000 tai nettiajanvarauksesta ajanvaraus.terveystalo.com.

Laserhoitajan hoidot

Laserhoitajan tekemiä hoitoja varten tarvitaan lääkärin lähete, jonka Epilaserin lääkäri voi kirjoittaa. Yksilöllistä laserkonsultaatiota varten voit varata myös etävastaanottoajan. Laserhoitajalle voi varata ajan laserepilaatioon, tatuoinnin poistoon ja RF-hoitoihin.


Ihotautien erikoislääkäri Sampsa Kauppi

Ihotautien erikoislääkäri LL Sampsa Kauppi kiinnostui laserhoidoista vuosia sitten erikoistumisopintojensa aikaan ja on pitänyt laservastaanottoaan siitä asti. Nykyisin Kauppi vastaa kaikista Terveystalo Lappeenrannassa tarjottavista ihon laserhoidoista.

Teen työssäni paljoni erilaisia toimenpiteitä. Laserit antavat mahdollisuuden hyödyntää uusimpia tekniikoita ja tekevät työn siinä suhteessa mielekkääksi. Lasertoimenpiteet ovat myös nopeita ja antavat hyvän hoitotuloksen.”