Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Lappeenranta

Lappeenranta

Terveystalo Lappeenrannassa on saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä KTP-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon, CO2-laser ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon, Candela GentleLaser ProU -aleksandriittilaser sairaanhoitajan tekemiä laserepilaatioita varten ja Q-kytketty rubiinilaser tatuoinnin poistoon. Toimipisteessä tehdään myös luomikuvauksia tekoälyä hyödyntävällä IntelliStudio®-robottikamerajärjestelmällä.

Ajanvaraus

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan ajanvarausnumerosta 0900 30000 tai nettiajanvarauksesta. Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu SILK-etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.

Laserhoitajan hoidot

Sairaanhoitaja Heidi Tiimo tekee toimipisteessä laserepilaatioita ja tatuoinnin poistoja. Mikäli hoidon tarve on pelkästään esteettinen, ajan voi varata suoraan laserhoitajalle. Lääketieteellisin perustein tehtävään hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

IntelliStudio®-luomikuvaus

Luomikuvauksia tekevät ihotautilääkäri Sampsa Kauppi ja sairaanhoitaja Heidi Tiimo. Luomikuvaukseen varataan aika Terveystalon ajanvarauksesta.

Ihotautien erikoislääkäri Sampsa Kauppi

Ihotautien erikoislääkäri LL Sampsa Kauppi kiinnostui laserhoidoista vuosia sitten erikoistumisopintojensa aikaan ja on pitänyt laservastaanottoaan siitä asti. Nykyisin Kauppi vastaa kaikista Terveystalo Lappeenrannassa tarjottavista ihon laserhoidoista.

Teen työssäni paljoni erilaisia toimenpiteitä. Laserit antavat mahdollisuuden hyödyntää uusimpia tekniikoita ja tekevät työn siinä suhteessa mielekkääksi. Lasertoimenpiteet ovat myös nopeita ja antavat hyvän hoitotuloksen.”