Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Ari Karppinen

  Koko tiimi

Ari Karppinen

Ihotautien erikoislääkäri LT

Olen iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori Tampereen yliopistosta. Minulla on lääkärin työstä yli 30 vuoden työkokemus. Laserhoidoista innostuin jo erikoistumisopintojeni aikaan ja vuodesta 2003 alkaen ihon laserhoidot ja laserpotilaani ovat olleet mielekäs osa työtäni.

Olen toiminut laserhoitojen kouluttajana, julkaissut artikkeleita alan lehtiin ja toiminut alan muissa asiantuntijatehtävissä. Kuvaan ovat kuuluneet myös alan kansainväliset koulutukset laitehuoltokoulutuksista ihotautien maailmanlaajuisiin konferensseihin. Teen sekä lääketieteellisiä että esteettisiä laserhoitoja. Vastaanotolleni voikin varata ajan kaikissa ihon laserhoitoa koskevissa kysymyksissä.

Laserlääkärin työn ohella tutkin ja hoidan kaikkia ihon ongelmia ja sairauksia ”päästä jalkoihin”. Minulla käy paljon potilaita, joiden ongelmana on hiustenlähtö, hirsutismi, atooppinen ihottuma, ruusufinnitauti, akne, psoriasis ja kutina. Teen paljon kryohoitoja hyvänlaatuisiin ihokasvaimiin ja hoidan eri menetelmin myös jalkapohjan vaikeita syyliä ja känsiä.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ari Karppinen