Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
040 519 8919
Hinta Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.
Kari Saarinen

  Koko tiimi

Kari Saarinen

Ihotautien erikoislääkäri

Olen kokeneimpia ihotautilääkäreitä maassamme. Aloitin erikoistumisen alalle 1980-luvun puolivälissä ja aloin heti opiskella aktiivisesti ihokirurgiaa. Jo silloin työssäni Lahden ja Helsingin klinikoissa oli nähtävissä, miten ihosyöpä tulee lisääntymään.

Sairaalatyössä vastuualueenani onkin ollut ihosyöpäkirurgia, kasvainten kryokirurgia, ihosyövän fotodynaaminen hoito, melanoomapotilaiden seuranta ja laserhoidot. Olen kouluttautunut dermatoskopiassa eli ihosyövän varhaisessa tunnistamisessa maamme eturivin asiantuntijaksi. Opetan dermatoskopiaa aktiivisesti yleis- ja erikoislääkäreille.

Epilaser-lääkärinä Lahden Mehiläisessä käytössäni on CO2-laser mm. hyvänlaatuisten luomien ja syylien poistoon, aknearpien hiontaan ja rejuvenaatioon, kaksi eri verisuonilaseria couperosan, ruusufinnin ja verisuoniluomien hoitoon, rubiinilaser tatuointien poistoon ja aleksandriittilaser epilaatioihin.

Olen rauhallinen mutta tarkka ja potilaan kokonaisvaltaisesti huomioon ottava. Minua on helppo lähestyä, annan aikaa potilaan tarinalle. Potilaat ja kollegat näyttävät kunnioittavan kokemustani ja ammattitaitoani, jota ylläpidän ja kehitän aktiivisesti seuraamalla alan kirjallisuutta sekä osallistumalla kotimaisiin ja ulkomaisiin koulutuksiin.

Vapaa-ajalla minut tunnetaan intohimoisena golfin pelaajana.

Kari Saarinen