Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Sallamari Henttinen

  Koko tiimi

Sallamari Henttinen

Filosofian maisteri

Olen koulutukseltani bioanalyytikko ja filosofian maisteri Tampereen yliopiston bio- ja lääketieteenlaitokselta. Olen mukana tutkijaryhmässä, joka tekee työtä lasten aivokasvainten parissa. Ihon laserhoitoja olen tehnyt useita vuosia ja potilastyöstä minulla on kertynyt kokemusta vuodesta 2009 lähtien.

Pidän työssäni erityisen tärkeänä vuorovaikutuksellista kyvykkyyttä kohdata potilaan yksilöllinen hoidon tarve. Potilaan toiveiden ja tavoitteiden kuunteleminen ovat minulle laadukkaan työn perusta. Olen huomannut laserhoidon kohentavan monen potilaan elämänlaatua. Mielestäni laser onkin elegantti työväline iho-ongelmien hoidossa.

Teen laserilla ihokarvojen ja tatuointien poistoja. Esteettisin perustein tehtävään karvanpoistoon ajan voi varata suoraan minulle. Mikäli karvoitus aiheuttaa muuta kuin esteettistä haittaa, suosittelen varaamaan ajan Epilaserin lääkärille, joka voi tehdä laserhoitoon lähetteen. Tällöin hoito on arvonlisäverotonta. Tatuointien poistojen osalta suosittelen aina ensin lääkärin tekemää arviota.

Laserhoitojen lisäksi avustan ihotautilääkäriä IntelliStudio® -luomikuvauksissa. Hoidan myös Tampereen alueen puhelinneuvontaa Epilaserin palvelunumeron kautta.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Sallamari Henttinen