Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Sallamari Henttinen

  Koko tiimi

Sallamari Henttinen

Bioanalyytikko, laserhoitaja

Olen koulutukseltani bioanalyytikko ja opiskelen tällä hetkellä aivosyöpätutkijaksi bio- ja lääketieteenlaitoksella, Tampereen yliopistossa. Olen mukana tutkijaryhmässä, joka tekee työtä lasten aivokasvainten parissa. Ihon laserhoitoja olen tehnyt sivutyönäni jo useita vuosia ja potilastyöstä minulla on kertynyt kokemusta vuodesta 2009 lähtien.

Pidän työssäni erityisen tärkeänä vuorovaikutuksellista kyvykkyyttä kohdata potilaan yksilöllinen hoidon tarve. Potilaan toiveiden ja tavoitteiden kuunteleminen ovat minulle laadukkaan työn perusta. Olen huomannut laserhoidon kohentavan monen potilaan elämänlaatua. Mielestäni laser onkin elegantti työväline iho-ongelmien hoidossa.

Teen laserilla ihokarvojen ja tatuointien poistoja. Esteettisin perustein tehtävään karvanpoistoon ajan voi varata suoraan minulle. Mikäli karvoitus aiheuttaa muuta kuin esteettistä haittaa, suosittelen varaamaan ajan Epilaserin lääkärille, joka voi tehdä laserhoitoon lähetteen. Tällöin hoito on arvonlisäverotonta. Tatuointien poistojen osalta suosittelen aina ensin lääkärin tekemää arviota.

Laserhoitojen lisäksi teen ihoa kiinteyttäviä radiofrekvenssihoitoja ja avustan ihotautilääkäriä IntelliStudio® -luomikuvauksissa. Hoidan myös Tampereen alueen puhelinneuvontaa Epilaserin palvelunumeron kautta.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Sallamari Henttinen