Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
040 519 8919
Hinta Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.
Sallamari Henttinen

  Koko tiimi

Sallamari Henttinen

Bioanalyytikko, laserhoitaja

Olen koulutukseltani bioanalyytikko ja opiskelen tällä hetkellä aivosyöpätutkijaksi bio- ja lääketieteenlaitoksella, Tampereen yliopistossa. Olen mukana tutkijaryhmässä, joka tekee työtä lasten aivokasvainten parissa. Ihon laserhoitoja olen tehnyt sivutyönäni jo useita vuosia ja potilastyöstä minulla on kertynyt kokemusta vuodesta 2009 lähtien.

Pidän työssäni erityisen tärkeänä vuorovaikutuksellista kyvykkyyttä kohdata potilaan yksilöllinen hoidon tarve. Potilaan toiveiden ja tavoitteiden kuunteleminen ovat minulle laadukkaan työn perusta. Olen huomannut laserhoidon kohentavan monen potilaan elämänlaatua. Mielestäni laser onkin elegantti työväline iho-ongelmien hoidossa.

Laserhoitoajan varaaminen vastaanotolleni edellyttää lääkärin lähetettä. Teen ihokarvojen ja tatuointien poistoja. Lääkäri arvioi aina potilaan hoitoon soveltuvuuden sekä sen, onko hoito esteettistä vai sairauden hoitoa.

Laserhoitojen lisäksi teen ihoa kiinteyttäviä radiofrekvenssihoitoja ja avustan ihotautilääkäriä IntelliStudio® -luomikuvauksissa. Annan myös neuvontaa kaikista hoidoistamme puhelimitse ja minulle voi varata konsultaatiokäynnin Tampereen Pihlajalinna Koskiklinikkaan. Konsultaatiokäynnillä on mahdollista tehdä myös kasvojen VISIA®-ihoanalyysi (50€).

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Sallamari Henttinen