Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
040 519 8919
Hinta Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.
Toni Karppinen

  Koko tiimi

Toni Karppinen

Ihotautien erikoislääkäri

Olen ihotautien erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus iholaserhoidoista ja muista ihon pientoimenpiteistä. Vuosina 2018-2019 toimin ihotautien kliinisenä opettajana Tampereen yliopistossa, mutta nykyisin työskentelen päätoimisesti yksityislääkärinä.

Laserilla häivytän akne-, tapaturma- ja leikkausarpia, poistan hyvänlaatuisia ihokasvaimia, pintaverisuonia ja verisuoniluomia, tatuointeja ja liikakarvoitusta. Lisäksi teen ihoa uudistavia ja juonteita häivyttäviä fraktionaalisia laserhoitoja.

Toinen erityinen kiinnostuksen kohteeni ovat ihosyövät, niiden diagnostiikka ja hoito. Hoidan ihosyöpiä ja niiden esiasteita leikkaus-, kryo- ja pdt-hoidoin. Ohjaan myös ihosyöpäaiheista väitöskirjaa. Julkaisuluettelooni voit tutustua CV-sivultani.

Teen koko ihon luomitarkastuksia dermatoskoopilla. Kohonneen melanoomariskin potilaille teen systemaattisia luomiseurantaa IntelliStudio®-luomikuvauslaitteistolla. Tämä tekoälyä hyödyntävä robottikamerajärjestelmä mahdollistaa koko kehon luomiseurannan ja melanooman varhaisen diagnostiikan.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Toni Karppinen