Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Toni Karppinen

  Koko tiimi

Toni Karppinen

Ihotautien erikoislääkäri LT, toimitusjohtaja

Olen ihotautien erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus iholaserhoidoista ja muista ihon pientoimenpiteistä. Aiemmin toimin ihotautien kliinisenä opettajana Tampereen yliopistossa, mutta nykyisin työskentelen päätoimisesti yksityislääkärinä.

Laserilla häivytän akne-, tapaturma-, leikkaus- ja palovamma-arpia, poistan hyvänlaatuisia ihokasvaimia, pintaverisuonia ja verisuoniluomia. Lisäksi teen ihoa uudistavia ja juonteita häivyttäviä fraktionaalisia laserhoitoja. Minulta saa myös hoitoarviot ja hoitajalähetteet tatuointien ja liikakarvoituksen poistoon.

Toinen erityinen kiinnostuksen kohteeni ovat ihosyövät, niiden diagnostiikka ja hoito. Hoidan ihosyöpiä ja niiden esiasteita leikkaus-, kryo- ja pdt-hoidoin. Ohjaan myös ihosyöpäaiheista väitöskirjaa. Julkaisuluettelooni voit tutustua CV-sivultani.

Teen koko ihon luomitarkastuksia dermatoskoopilla. Kohonneen melanoomariskin potilaille teen systemaattisia luomiseurantaa IntelliStudio®-luomikuvauslaitteistolla. Tämä tekoälyä hyödyntävä robottikamerajärjestelmä mahdollistaa koko kehon luomiseurannan ja melanooman varhaisen diagnostiikan.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Toni Karppinen