Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Oulu

Oulu

Mehiläinen Oulussa on saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen lähihoitajan laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä uusi Asclepion QuadroStarPRO yellow-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon, erbium-laser ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon ja Candela GentleLaser ProU -aleksandriittilaser hoitajan tekemiä laserepilaatioita varten. Tatuointeja poistamme pikosekuntiluokan KTP/ndYAG-laserilla.

Ajanvaraus

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 41400 tai nettiajanvarauksesta. Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu SILK-etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.

Laserhoitajan hoidot

Lähihoitaja Veronika Sippala tekee toimipisteessä laserepilaatioita ja tatuoinnin poistoja. Mikäli hoidon tarve on pelkästään esteettinen, ajan voi varata suoraan hoitajalle. Lääketieteellisin perustein tehtävään hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

Ihotautien erikoislääkärit LT Erika Wikström ja Saana Kauppi

Ihotautien erikoislääkäri LT Erika Wikström on pitänyt Epilaserin laservastaanottoa vuodesta 2014 alkaen ja vastaa yhdessä ihotautilääkäri Saana Kaupin kanssa Oulun Mehiläisessä annettavista esteettisistä ja lääketieteellisistä iholaserhoidoista. Ennen laserhoitoa tarvitaan konsultaatiokäynti, mutta pienet toimenpiteet onnistuvat usein jo konsultaatiokäynnillä.