Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Vaasa

Vaasa

Mehiläinen Vaasassa on saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä KTP-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon, CO2-laser ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon sekä Candela GentleLase -aleksandriittilaser sairaanhoitajan tekemiä laserepilaatioita varten. Tatuointeja poistamme pikosekuntiluokan KTP/nd:YAG-laserilla.

Ajanvaraus

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 41400 tai nettiajanvarauksesta. Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu SILK-etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.

Laserhoitajan hoidot

Sairaanhoitaja Lotta Finne tekee toimipisteessä laserepilaatioita ja tatuoinnin poistoja. Mikäli hoidon tarve on pelkästään esteettinen, ajan voi varata suoraan laserhoitajalle. Lääketieteellisin perustein tehtävään hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

Ihotautien erikoislääkäri Ari Karppinen

Ihotautien erikoislääkäri LT Ari Karppinen on antanut ihon laserhoitoja Mehiläinen Vaasassa säännöllisesti jo yli kymmenen vuoden ajan. Ihon laserhoidot ovat olleet erittäin kysyttyjä ja hoitoajat ovat täyttyneet nopeasti. Hoitoja tehdään tasaisesti sekä naisille että miehille:

Naiset hakeutuvat laserhoitoon tasaisesti eri syistä. Tavallisia syitä hoitoon hakeutumiseen ovat liiallinen tai miestyyppinen karvankasvu, aknearvet ja muut arpimuutokset, ihon ikääntymismuutokset sekä pintasuoniongelmat. Miehet hakeutuvat laserhoitoihin pitkälti samoista syistä, mutta miehille tehdään selkeästi vähemmän hoitoja ihon ikääntymiseen. Poistan lasereilla paljon myös hyvänlaatuisia ihokasvaimia ja näppylöitä. Syylät ovat tavallisesti nuoremman ikäryhmän ongelma, rasvasyylät ja varsiluomet vanhemman.”