Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Hämeenlinna

Hämeenlinna

Mehiläinen Hämeenlinnassa on saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä KTP-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon, CO2-laser ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon sekä Candela GentleLase -aleksandriittilaser sairaanhoitajan tekemiä laserepilaatioita varten.

Ajanvaraus

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 41400 tai nettiajanvarauksesta.

Laserhoitajan hoidot

Sairaanhoitaja Kaija-Leena Karppinen tekee laserepilaatioita ja kevyitä fraktionaalisia rejuvenaatiohoitoja CO2-laserilla. Mikäli hoidon tarve on pelkästään esteettinen, ajan voi varata suoraan laserhoitajalle. Lääketieteellisin perustein tehtävään hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

Ihotautien erikoislääkäri Ari Karppinen

Ihotautien erikoislääkäri LT Ari Karppinen vastaa iholasertoiminnasta Hämeenlinnan Mehiläisessä. Epilaserin palvelut ovat olleet Hämeenlinnassa tarjolla vuodesta 2005 alkaen. Karppinen kertaa toiminnan alkuvaiheita:

Innostuin 2000-luvun alussa laserhoitojen tarjoamista uudenlaisista hoitomahdollisuuksista. Laserhoidoille tuntui olevan myös selkeä tarve. Lasereiden ansiosta pystyn hoitamaan yhä useammat potilaani itse tarvitsematta lähettää heitä eteenpäin. Laserhoitojen etuja ovat myös nopeus, hyvä esteettinen lopputulos ja lyhyt toipumisaika.”

Hoitoarvio etävastaanotolta 12 tunnissa

Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu myös etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.