Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Minna Heikkinen

  Koko tiimi

Minna Heikkinen

Sairaanhoitaja

Olen toiminut sairaanhoitajana vuodesta 2003 alkaen ja Epilaserin laserhoitajana aloitin vuonna 2013. Olen kouluttautunut hallintotieteiden maisteriksi pääaineenani sosiaali- ja terveyshallintotiede. Koulutuksen myötä olen hankkinut hallinnon alan työkokemusta toimien esimiestehtävissä.

Olen energinen ja iloinen hoitaja, ja minua on helppo lähestyä. Pidän mielelläni vastaanottoa laserhoitojen ja asiakkaideni parissa. Käytän työssäni erityyppisiä laserlaitteita; aleksandriittilaseria epilaatioihin ja rubiini- ja hiilidioksidilaseria tatuoinninpoistoihin. Vastaanotolleni ei voi tulla suoraan, vaan laserhoitoa varten tarvitaan aina Epilaserin lääkärin lähete ja määritys hoitoon soveltuvuudesta.

Laserhoitojen lisäksi annan Lahden Mehiläisessä ihoa kiinteyttäviä radiofrekvenssihoitoja. Hoito vaikuttaa syvempiin ihokerroksiin aikaansaaden kollageeninmuodostusta. Käytössäni on kaksi erityyppistä radiofrekvenssilaitetta, joista toinen madaltaa hienovaraisesti myös ihonalaisia rasvakertymiä. Näihin hoitoihin ei tarvita lähetettä. Olen koronaa vastaan rokotettu.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Minna Heikkinen