Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
040 519 8919
Hinta Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.
Minna Heikkinen

  Koko tiimi

Minna Heikkinen

Sairaanhoitaja

Olen toiminut sairaanhoitajana vuodesta 2003 alkaen ja Epilaserin laserhoitajana aloitin vuonna 2013. Olen kouluttautunut hallintotieteiden maisteriksi pääaineenani sosiaali- ja terveyshallintotiede. Koulutuksen myötä olen hankkinut hallinnon alan työkokemusta toimien esimiestehtävissä.

Olen energinen ja iloinen hoitaja, ja minua on helppo lähestyä. Pidän mielelläni vastaanottoa laserhoitojen ja asiakkaideni parissa. Käytän työssäni erityyppisiä laserlaitteita; aleksandriittilaseria epilaatioihin, rubiini- ja hiilidioksidilaseria tatuoinninpoistoihin sekä Nd:YAG-laseria kynsisienen laserhoitoon. Vastaanotolleni ei voi tulla suoraan, vaan laserhoitoa varten tarvitaan aina Epilaserin lääkärin lähete ja määritys hoitoon soveltuvuudesta.

Laserhoitojen lisäksi annan Lahden Mehiläisessä ihoa kiinteyttäviä radiofrekvenssihoitoja. Hoito vaikuttaa syvempiin ihokerroksiin aikaansaaden kollageeninmuodostusta. Käytössäni on kaksi erityyppistä radiofrekvenssilaitetta, joista toinen madaltaa hienovaraisesti myös ihonalaisia rasvakertymiä. Näihin hoitoihin ei tarvita lähetettä.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Minna Heikkinen