Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Seinäjoki

Seinäjoki

Terveystalo Seinäjoella on saatavilla ihotautien erikoislääkärin laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä KTP-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon, CO2-laser ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon ja Candela GentleLase -aleksandriittilaser laserepilaatioita varten.

Ajanvaraus

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan ajanvarausnumerosta 0900 30000 tai nettiajanvarauksesta. Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu SILK-etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.

Ihotautien erikoislääkäri Ari Karppinen

Ihotautien erikoislääkäri LT Ari Karppinen on pitänyt laservastaanottoa Seinäjoen Terveystalolla jo vuodesta 2005. Ihmisten kiinnostus ihon laserhoitoihin on vuosien saatossa kasvanut tasaisesti. Karppinen luettelee tavallisimpia laserhoitoon hakeutumisen syitä:

Kasvojen alueen liikakarvoituksen vuoksi hoitoon hakeutuvat naiset ovat yksi asiakasryhmä. Liikakarvoitus koetaan elämänlaatua huonontavana ja itsetuntoa alentavana tilana. Toinen iso ryhmä ovat aknearpien vuoksi hoitoon tulevat. Pääasiassa he ovat nuoria tai nuoria aikuisia, mutta ihon löystyessä ja menettäessä elastisuuttaan myös varttuneemmat ihmiset hakeutuvat hoitoon. Myös miehiä on tullut laserhoitoihin viime vuosina enemmän. He haluavat tavallisimmin apua aknearpiin, kasvojen punaisuuteen ja pintaverisuoniin. Muita suosittuja laserhoitoja ovat yksittäisten pienten ihokasvainten, kuten koholuomien ja näppylöiden poistot.”