Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Vantaa

Vantaa

Mehiläinen Tikkurilassa on saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä KTP-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon, CO2-laser ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon, pikosekuntiluokan nd:YAG tatuoinninpoistoon sekä Candela GentleLase ProU -aleksandriittilaser epilaatioita varten. Toimipisteessä tehdään myös luomikuvauksia tekoälyä hyödyntävällä IntelliStudio®-robottikamerajärjestelmällä.

Ajanvaraus ja hoitoarvio

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 41400 tai nettiajanvarauksesta. Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu SILK-etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.

Laserhoitajan hoidot

Sairaanhoitaja Minna Heikkinen tekee tatuoinninpoistoja, laserepilaatioita, pintaverisuonihoitoja sekä fraktionaalisia hoitoja. Mikäli hoidon tarve on pelkästään esteettinen, ajan voi varata suoraan laserhoitajalle. Lääketieteellisin perustein tehtävään hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

IntelliStudio®-luomikuvaus

Luomikuvauksia tekevät ihotautilääkäri Sampsa Kauppi ja sairaanhoitaja Heidi Tiimo. Luomikuvaukseen varataan aika Mehiläisen ajanvarauksesta.

Ihotautien erikoislääkärit Toni Karppinen ja Sampsa Kauppi

Ihotautien erikoislääkärit Toni Karppinen ja Sampsa Kauppi vastaavat iholasertoiminnasta Tikkurilan Mehiläisessä. Ennen laserhoitoa tarvitaan yleensä konsultaatiokäynti, mutta pienet toimenpiteet onnistuvat usein jo konsultaatiokäynnillä.