Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Kokkola

Kokkola

Kokkolan Lääkärikeskuksessa on saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan laserhoitopalvelut. Toimipisteessä on käytössä KTP-laser pintaverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoon, CO2-laser ihokasvainten, arpien ja ikämuutosten hoitoon sekä aleksandriittilaser sairaanhoitajan tekemiä laserepilaatioita varten.

Ajanvaraus

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan ajanvarausnumerosta 06 8244500 tai nettiajanvarauksesta www.kokkolanlaakarikeskus.fi. Mikäli tarvitset hoitoarvion ja lähetteen nopeasti, se onnistuu SILK-etävastaanoton kautta. Epilaserin toimitusjohtaja ihotautilääkäri Toni Karppinen antaa yksilöllisen konsultaation alle 12 tunnissa.

Laserhoitajan hoidot

Sairaanhoitaja Kaija-Leena Karppinen tekee toimipisteessä laserepilaatioita. Mikäli hoidon tarve on pelkästään esteettinen, ajan voi varata suoraan laserhoitajalle. Lääketieteellisin perustein tehtävään hoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

Ihotautien erikoislääkäri Tanja Rauma-Pinola

Ihotautien erikoislääkäri LT Tanja Rauma-Pinola kouluttautui ihon laserhoitoihin erikoistumisaikanaan ja on tehnyt hoitoja jo vuodesta 2010 alkaen. Rauma-Pinola vastaa kaikista Kokkolan Lääkärikeskuksessa annettavista laserhoidoista. Hoitoa varten tarvitaan yleensä konsultaatiokäynti, mutta pienet toimenpiteet onnistuvat usein jo konsultaatiokäynnillä.

Minulle ohjataan asiakkaita, joita ei perinteisin menetelmin kannata tai voi hoitaa. Olen aina tehnyt mielelläni toimenpiteitä, ja lasertoimenpiteistä pidän erityisesti, koska niillä saa verettömästi siistiä jälkeä ja viimeistellyn lopputuloksen. Esimerkiksi pienet hyvänlaatuiset näppylät ja koholuomet saa laserilla siististi pois.”