Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Kokkola

Kokkola

Kokkolan Lääkärikeskuksessa on tarjolla monipuoliset ihon laserhoitopalvelut. Hoitoja antavat laserhoitoihin kouluttautuneet ihotautien erikoislääkäri ja sairaanhoitaja.


AJANVARAUS

Laserhoito- tai konsultaatioaika varataan ajanvarausnumerosta 06 8244500 tai nettiajanvarauksesta www.kokkolanlaakarikeskus.fi.

Laserhoitajan hoidot

Laserhoitajan tekemiä hoitoja varten tarvitaan lääkärin lähete, jonka Epilaserin lääkäri voi kirjoittaa. Yksilöllistä laserkonsultaatiota varten voit varata myös etävastaanottoajan.


Ihotautien erikoislääkäri Tanja Rauma-Pinola

Ihotautien erikoislääkäri LT Tanja Rauma-Pinola kouluttautui ihon laserhoitoihin erikoistumisaikanaan ja on tehnyt hoitoja jo vuodesta 2010 alkaen. Rauma-Pinola vastaa kaikista Kokkolan Lääkärikeskuksessa annettavista laserhoidoista. Hänen vastaanotolleen ohjautuu laserhoitoihin ja konsultaatioihin kaikenikäisiä ihmisiä lapsista vanhuksiin.

Minulle ohjataan asiakkaita, joita ei perinteisin menetelmin kannata tai voi hoitaa. Olen aina tehnyt mielelläni toimenpiteitä, ja lasertoimenpiteistä pidän erityisesti, koska niillä saa verettömästi siistiä jälkeä ja viimeistellyn lopputuloksen. Esimerkiksi pienet hyvänlaatuiset näppylät ja koholuomet saa laserilla siististi pois.”