Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Janne Räsänen

  Koko tiimi

Janne Räsänen

Ihotautien erikoislääkäri LT

Olen ihotautien ja allergologian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Työskentelen päätoimisesti Taysin ihotautiklinikassa, mutta pidän myös yksityisvastaanottoa. Olen väitellyt aktiinikeratoosien hoidosta ja ihosyöpien diagnostiikasta.

Teen laserhoitoja Epilaserin Tampereen toimipisteessä. Poistan hyvänlaatuisia ihokasvaimia ja luomia, hoidan pintaverisuonia ja verisuoniperäisiä luomia sekä häivytän laserilla akne-, leikkaus- ja tapaturma-arpia. Lisäksi teen ihoa kiinteyttäviä ja juonteita häivyttäviä fraktionaalisia laserhoitoja. Vastaanotolleni varataan tavallisesti ensin aika konsultaatioon, mutta pieniä lasertoimenpiteitä on mahdollista tehdä jo ensikäynnillä.

Yleisdermatologina hoidan monenlaisia iho-ongelmia. Arvioin luomia ja ihokasvaimia, hoidan aknea ja ihottumia sekä teen kryohoitoja syyliin ja ihokasvaimiin. Diagnoosin varmistamiseksi käytän dermatoskooppia ja otan tarvittaessa koepalan tai poistan ihomuutoksen veitsellä. Hoidan mielelläni myös lapsipotilaita.

Vapaa-aikani kuluu pääosin perheen parissa, lisäksi intohimoni on maastopyöräily!

Laserhoidot ja konsultaatiot toistaiseksi vain tiistaiaamupäivisin Koskiklinikassa (parilliset viikot). Tervetuloa vastaanotolle!

Janne Räsänen