Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Team

Vi önskar dig varmt välkommen!

Toni Karppinen

Specialist på hudsjukdomar, MD, PhD, VD

Andra generationens laserdoktor med över tio års erfarenhet. Har även bedrivit internationell forskning och släppt publikationer om hudlaser. Tonis yrkesskicklighet och positiva inställning syns bra i responsen från patienterna.

Läs mer

Ari Karppinen

Specialist på hudsjukdomar, MD, PhD

Epilasers grundare samt fördomsfri och djärv föregångare inom laserbehandlingar för huden. Över två decenniers erfarenhet av laserbehandlingar för huden. Hudlaserbehandlingarnas Grand Old Man.

Läs mer

Sampsa Kauppi

Specialist på hudsjukdomar, MD

Utbildare och mångsysslare inom laserbehandlingar med över tio års erfarenhet. En av de hudläkare i Finland som utför flest laserbehandlingar. Vänliga och kunniga Sampsa, som är entusiastisk över sin bransch, är en läkare uppskattad av både patienter och kollegor.

Läs mer

Adrienn Joensuu

Specialist på hudsjukdomar, MD

Adrienn ansvarar för estetisk och medicinsk laserbehandling för huden på Mehiläinen Kuopio och har över tio års erfarenhet. Skickliga och empatiska Adrienn får utmärkt patientrespons.

Läs mer

Erika Wikström

Specialist på hudsjukdomar, MD, PhD

Erika ansvarar för estetisk och medicinsk laserbehandling för huden på Mehiläinen Uleåborg med flera års erfarenhet och en exceptionellt vänlig attityd.

Läs mer

Tanja Rauma-Pinola

Specialist på hudsjukdomar, MD, PhD

Tanja har sin mottagning på Kokkola Lääkärikeskus och hon har över tio års erfarenhet av medicinsk och estetisk laserbehandling av huden. Tanja är en vänlig och noggrann läkare, vilket gör henne till en väldigt omtyckt läkare bland patienter.

Läs mer

Kari Saarinen

Specialist på hudsjukdomar, MD

Kari har utfört laserbehandlingar ända sedan 90-talet. Karis skickliga behandlingar får du på Mehiläinen Lahtis. En av Finlands mest yrkeskunniga och erfarna hudläkare.

Läs mer

Janne Räsänen

Specialist på hudsjukdomar, MD, PhD

Janne utför ett brett utbud av laserbehandlingar på Koskiklinikka i Tammerfors. Entusiastisk, noggrann och empatisk är Janne en högt ansedd läkare bland både patienter och kollegor.

Läs mer

Kaija-Leena Karppinen

Sjukskötare

Med sin erfarenhet på över 15 år kan Kaija-Leena svara på alla frågor om laserbehandlingar för huden. Hon utför laserbehandlingar för borttagning av generande hårväxt och tatueringar samt radiofrekvensbehandlingar av åldersförändringar i huden. Yrkeskunnig och vänlig.

Läs mer

Sallamari Henttinen

Bioanalytiker, laserskötare

Solstrålen Sallamari utför laserbehandlingar på Pihlajalinna Koskiklinikka för borttagning av generande hårväxt och tatueringar. Även IntelliStudio®-fotograferingar av födelsemärken ingår i Sallamaris repertoar.

Läs mer

Minna Heikkinen

Sjukskötare

Minna har flera års arbetserfarenhet av laserbehandlingar för huden. Hon utför laserbehandlingar för generande hårväxt och tatueringar samt radiofrekvensbehandlingar som gör huden fastare. Minna är en social, omtyckt och noggrann sjukskötare.

Läs mer