Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Ihon kiinteytys

Ihon kiinteytys

Miten löystynyttä ihoa voidaan kiinteyttää?

Ihon ja ihonalaiskudoksen kiinteyttäminen onnistuu radiofrekvenssiä (RF) eli radiotaajuutta hyödyntäen. Käytössämme on sekä monopolaarisia, että multipolaarisia RF-laitteita. Monopolaarisia laitteita käytetään pääasiassa kasvo- ja kaula-alueiden hoitoon, multipolaarisilla laitteilla onnistuu myös laajempien ihoalueiden hoito.

Mitä etua RF-hoidosta on?

RF-hoidon etuna ihoa kiinteyttäviin laserhoitoihin verrattuna on lyhyt, alle puolen tunnin toipumisaika. Hoito vahvistaa ihonalaiskudosta laserhoitomenetelmiä syvemmältä, mutta ei kuori ihon pintaa. Hoitoja voikin ottaa kaikkina vuodenaikoina, eikä rusketus tai tumma ihotyyppi ole este hoidolle.  RF-hoitoja ei kuitenkaan voi suoraan verrata fraktionaalisiin laserhoitoihin, sillä menetelmillä on omat, toisiaan täydentävät etunsa.

Miten multipolaarinen RF-hoito toimii?

Käytössämme olevat multipolaariset RF-laitteet, Venus Freeze® ja Swan®, muodostavat tiheän ja tasaisen 1 – 2,5 cm syvyyteen ulottuvan energiaverkon. Hoitovaikutuksen syvyys määräytyy hoidon tavoitteen ja hoitoalueen mukaan. Kasvojen, kaulan ja decolté-alueen ihon ja ihonalaiskudoksen tukirakenteiden vahvistamiseen riittää pinnallisempi RF-käsittely, kun taas vartalo- tai raaja-alueiden hoidoissa käytetään syvempää, hieman rasvasolujakin hajoittava hoitomuotoa. RF-hoito vahvistaa myös ihonalaiskudoksen kollageeniväliseiniä ja hoitaa siten myös selluliittia. Hoito voi häivyttää hieman myös venytysarpia.

Miten monopolaarinen RF-hoito toimii?

Monopolaarinen RF-laite BioRad® soveltuu voimakkaampaan ihon kiinteyttämiseen. BioRad® -hoidossa ihoon kohdennetaan lukuisia yksittäisiä spotteja. Hoito soveltuu erinomaisesti kasvo- ja kaula-alueen ihon kiinteyttämiseen. BioRad® -hoidon tehosta on saatu erinomaisia tieteellisiä tutkimustuloksia.

Miten pääsen RF-hoitoon?

RF-hoitoja tekevät näihin hoitoihin kouluttautuneet hoitajamme.  Hoidot tehdään yleensä 1-2 viikon välein 3-8 hoitokerran sarjana. Koska hoito perustuu ihon omien korjaavien mekanismien hyödyntämiseen, tulevat hoitotulokset noin 3-6 kuukauden viiveellä. RF-hoitoihin ei tarvita lääkärin lähetettä.