Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
040 519 8919
Hinta Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.
Kaija-Leena Karppinen

  Koko tiimi

Kaija-Leena Karppinen

Sairaanhoitaja

Työ lasten sairaanhoitajana vastasyntyneiden teho-osastolla, yliopisto-opinnot hoitotieteen ja hallintotieteen parissa ja lopulta pienen laserklinikkamme perustaminen; siinä kaikki se, mikä johti minut tälle mielenkiintoiselle polulle ihon laserhoitojen pariin.

Työssäni palkitsevinta on auttaa ihmisiä. Kohtaan asiakkaani ihmisläheisesti ja teen työtäni varmalla otteella. Tässä minua auttaa pitkä työkokemukseni sekä lääkärikuntamme tuki. Pidän vastaanottoa useissa Epilaserin toimipisteissä ja annan neuvontaa kaikista hoidoistamme.

Laserhoitajana voin esimerkiksi auttaa naisia, jotka kärsivät kasvojen alueen miestyyppisestä karvankasvusta, muusta liikakarvaisuudesta tai karvatupentulehduksesta. Teen epilaatioita myös sairaalan lähetteellä tuleville potilaille. Voin myös hoitaa kynsisieni-infektioita, poistaa tatuointeja ja tehdä ihoa kiinteyttäviä radiofrekvenssihoitoja.

Olen iloinen siitä, että saan olla osa tätä pientä laserklinikkaa. Toivon, että laserhoitopalveluja tarvitsevat ihmiset löytävät palvelumme, sillä tiedän, miten merkittävän avun laserhoito voi antaa. Voit varata minulle konsultaatioajan Pihlajalinna Koskiklinikkaan. Konsultaatiokäynnillä on mahdollista tehdä myös kasvojen VISIA®-ihoanalyysi (50€).

Kaija-Leena Karppinen