Siirry pääsisältöön
Soita neuvontapuhelimeen.
NEUVONTAPUHELIN
010 206 9620
Hinta Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).
Kaija-Leena Karppinen

  Koko tiimi

Kaija-Leena Karppinen

Sairaanhoitaja

Työ lasten sairaanhoitajana vastasyntyneiden teho-osastolla, yliopisto-opinnot hoitotieteen ja hallintotieteen parissa ja lopulta pienen laserklinikkamme perustaminen; siinä kaikki se, mikä johti minut tälle mielenkiintoiselle polulle ihon laserhoitojen pariin.

Työssäni palkitsevinta on auttaa ihmisiä. Kohtaan asiakkaani ihmisläheisesti ja teen työtäni varmalla otteella. Tässä minua auttaa pitkä työkokemukseni sekä lääkärikuntamme tuki. Pidän vastaanottoa useissa Epilaserin toimipisteissä ja annan neuvontaa kaikista hoidoistamme.

Laserhoitajana voin esimerkiksi auttaa naisia, jotka kärsivät kasvojen alueen miestyyppisestä karvankasvusta, muusta liikakarvaisuudesta tai karvatupentulehduksesta. Teen epilaatioita myös sairaalan lähetteellä tuleville potilaille. Voin myös poistaa tatuointeja ja tehdä ihoa kiinteyttäviä radiofrekvenssihoitoja. Lääkärin lähetteellä teen myös pintaverisuonihoitoja sekä fraktionaalisia laserhoitoja arpien hoitoon ja rejuvenaatioon.

Olen iloinen siitä, että saan olla osa tätä pientä laserklinikkaa. Toivon, että laserhoitopalveluja tarvitsevat ihmiset löytävät palvelumme, sillä tiedän, miten merkittävän avun laserhoito voi antaa.

Kaija-Leena Karppinen