Epilaser

Vaasa

Raastuvankatu 13 | 010 41400

Laserhoitopalvelut

Mehiläinen Vaasassa on saatavilla monipuoliset lääketieteelliset ja esteettiset ihon laserhoitopalvelut. Hoitoja antavat  laitehoitoihin kouluttautunut ihotautien erikoislääkäri ja sairaanhoitaja. Laserhoitoja  tehdään muun muassa seuraaviin iho-ongelmiin:

  • Pintaverisuonet
  • Verisuoniluomet
  • Koholuomet, syylät ja näppylät
  • Akne-, leikkaus-, tapaturma- ja raskausarvet
  • Liikakarvoitus
  • Rypyt ja juonteet
  • Pigmenttimuutokset

Ihotautien erikoislääkäri Ari Karppinen

Ihotautien erikoislääkäri LT Ari Karppinen on antanut ihon laserhoitoja Mehiläinen Vaasassa säännöllisesti jo yli kymmenen vuoden ajan. Ihon laserhoidot ovat olleet erittäin kysyttyjä ja hoitoajat ovat täyttyneet nopeasti. Hoitoja tehdään tasaisesti sekä naisille että miehille:

“Naiset hakeutuvat laserhoitoon tasaisesti eri syistä. Tavallisia syitä hoitoonhakeutumiseen ovat liiallinen tai miestyyppinen karvankasvu, aknearvet ja muut arpimuutokset, ihon ikääntymismuutokset sekä pintasuoniongelmat. Miehet hakeutuvat laserhoitoihin pitkälti samoista syistä, mutta miehille tehdään selkeästi vähemmän hoitoja ihon ikääntymiseen. Poistan lasereilla paljon myös hyvänlaatuisia ihokasvaimia ja näppylöitä. Syylät ovat tavallisesti nuoremman ikäryhmän ongelma, rasvasyylät ja varsiluomet vanhemman.“

Vastaanottoajan varaaminen

Vastaanottoajan ihon laserhoitoa varten voi varata puhelimitse Mehiläisen valtakunnallisesta ajanvarauspalvelusta tai lääkärikeskuksessa paikan päällä poikkeamalla. Lisätietoa hoitomahdollisuuksista saa myös Epilaserin neuvontapalvelusta (p. 040 5198919). Laserhoitoon hakeutuminen ei edellytä lääkärin lähetettä.

Mehiläinen Vaasa

Mehiläinen Vaasa palvelee asiakkaitaan kaupungin keskustassa Raastuvankadulla vain satakunta metriä kauppatorilta. Lääkärikeskuksesta on noin 15 minuutin kävelymatka linja-auto- ja rautatieasemalle. Omalla autolla saapuva voi pysäköidä autonsa kiinteistön kellarikerroksessa sijaitsevaan maksulliseen pysäköintihalliin.  Lääkärikeskuksessa voi asioida luontevasti sekä suomen että ruotsin kielellä.