Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Sallamari Henttinen

  Hela teamet

Sallamari Henttinen

Bioanalytiker, laserskötare

Jag är utbildad bioanalytiker och för tillfället studerar jag till hjärncancerforskare vid institutionen för biovetenskap och medicin, Tammerfors universitet. Jag deltar i en forskargrupp som arbetar med hjärntumörer hos barn. Jag har haft laserbehandling av hud som bisyssla i flera år och jag har erfarenhet av patientarbete sedan år 2009.

Det som jag anser vara särskilt viktigt i mitt arbete är interaktiv förmåga att möta patientens individuella behandlingsbehov. Att lyssna på patientens önskemål och målsättningar är enligt mig grunden för ett högklassigt arbete. Jag har märkt att laserbehandling förbättrar livskvaliteten för många patienter. Jag tycker att laser är ett elegant arbetsredskap vid behandling av hudproblem.

Du behöver en läkarremiss för att boka tid för laserbehandling på min mottagning. Jag utför borttagning av generande hårväxt och tatueringar. Läkaren bedömer alltid patientens lämplighet för behandlingen samt om behandlingen är estetisk eller sjukdomsbehandling.

Förutom laserbehandlingar utför jag även hudåtstramande radiofrekvensbehandlingar och assisterar hudläkaren vid IntelliStudio®-fotografering av födelsemärken. Jag erbjuder också rådgivning om alla våra behandlingar via telefon och du kan boka ett konsultationsbesök hos mig på Pihlajalinna Koskiklinikka i Tammerfors. Vid konsultationsbesöket finns även möjlighet att göra en VISIA®-hudanalys av ansiktet (50 €).

Du är varmt välkommen till min mottagning!

Sallamari Henttinen