Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Minna Heikkinen

  Hela teamet

Minna Heikkinen

Sjukskötare

Jag har arbetat som sjukskötare sedan år 2003 och år 2013 började jag som laserskötare hos Epilaser. Jag har utbildat mig till magister i administrativa vetenskaper med social- och hälsoadministrativa vetenskaper som huvudämne. I och med utbildningen har jag fått arbetserfarenhet inom den administrativa branschen där jag arbetat med chefsuppgifter.

Jag är en energisk, glad och tillgänglig sjukskötare. Jag arbetar gärna med laserbehandlingar och mina klienter på mottagningen. I mitt arbete använder jag olika typer av laserapparater; alexandritlaser för epilering och rubin- och koldioxidlaser för borttagning av tatueringar. Du kan inte komma direkt till min mottagning, utan för laserbehandling behövs alltid en remiss och en bedömning om lämplighet för behandling från Epilasers läkare.

Förutom laserbehandlingar erbjuder jag radiofrekvensbehandlingar som gör huden fastare på Mehiläinen i Lahtis. Behandlingen verkar i de djupare hudskikten och åstadkommer kollagenbildning. Jag använder mig av två olika slags radiofrekvensapparater, av vilka den ena även försiktigt sänker ansamlingar av underhudsfett. Det behövs ingen remiss för de här behandlingarna.

Varmt välkommen till min mottagning!

Minna Heikkinen