Epilaser

Seinäjoki

Vapaudentie 26 | 06 4182111

Laserhoitopalvelut

Terveystalo Seinäjoen Lääkäritalossa on saatavilla monipuoliset ihon laserhoitopalvelut. Hoitoja saa muun muassa seuraaviin iho-ongelmiin:

  • Pintaverisuonet
  • Verisuoniluomet
  • Koholuomet, syylät ja näppylät
  • Akne-, leikkaus-, tapaturma- ja raskausarvet
  • Liikakarvoitus
  • Rypyt ja juonteet
  • Pigmenttimuutokset

Ihotautien erikoislääkäri Ari Karppinen

Ihotautien erikoislääkäri LT Ari Karppinen on pitänyt laservastaanottoa Seinäjoen Lääkäritalossa jo vuodesta 2005. Ihmisten kiinnostus ihon laserhoitoihin on vuosien saatossa kasvanut tasaisesti. Karppinen luettelee tavallisimpia laserhoitoon hakeutumisen syitä:

“Kasvojen alueen liikakarvoituksen vuoksi hoitoon hakeutuvat naiset ovat yksi asiakasryhmä. Liikakarvoitus koetaan elämänlaatua huonontavana ja itsetuntoa alentavana tilana. Toinen iso ryhmä ovat aknearpien vuoksi hoitoon tulevat. Pääasiassa he ovat nuoria tai nuoria aikuisia, mutta ihon löystyessä ja menettäessä elastisuuttaan myös varttuneemmat ihmiset hakeutuvat hoitoon. Myös miehiä on tullut laserhoitoihin viime vuosina enemmän. He haluavat tavallisimmin apua aknearpiin, kasvojen punaisuuteen ja pintaverisuoniin. Muita suosittuja laserhoitoja ovat yksittäisten pienten ihokasvainten, kuten koholuomien ja näppylöoiden poistot.”

 Vastaanottoajan varaaminen

Vastaanottoajan ihon laserhoitoa varten voi varata puhelimitse Lääkäritalon ajanvarauspalvelusta. Lisätietoa iholaserhoidoista ja ajan varaamiseen liittyvistä kysymyksistä saa tarvittaessa myös Epilaserin palveluneuvonnasta (p. 040 5198919). Laserhoitoon hakeutuminen ei edellytä lääkärin lähetettä. Koska hoitoaikoja on saatavilla rajoitetusti, suosittelemme ajan varaamista vähintään kuukausi ennen suunnitellun hoidon ajankohtaa.

Seinäjoen Lääkäritalo

Seinäjoen Lääkäritalo sijaitsee kaupunkikeskusta halkovan Vapaudentien varrella, noin kilometrin kävelymatkan päässä Seinäjoen matkakeskuksesta. Lääkäritalon sisäpihalta löytyy maksutonta pysäköintitilaa omalla autolla saapuvalle.