Epilaser

Jyväskylä

Kauppakatu 35, Jyväskylä | 010 41400

Laserhoitopalvelut

Mehiläinen Jyväskylän uudenaikaisissa tiloissa kaupungin ydinkeskustassa on saatavilla sekä ihotautien erikoislääkärin että laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan laserhoitopalvelut.

  • Pintaverisuonet
  • Verisuoniluomet
  • Koholuomet, syylät ja näppylät
  • Akne-, leikkaus-, tapaturma- ja raskausarvet
  • Liikakarvoitus
  • Rypyt ja juonteet
  • Pigmenttimuutokset
  • Kynsisieni-infektiot

Ihotautien erikoislääkärit LT Ari Karppinen ja LL Adrienn Joensuu.

Ihotautien erikoislääkäri LT Ari Karppinen aloitti lääketieteellisten ja esteettisten iholaserhoitojen tarjoamisen Mehiläinen Jyväskylässä vuoden 2017 alussa. Karppinen oli mukana jo vuonna 2004 kun iholasertoiminta Jyväskylässä käynnistyi lääkärikeskus Avitassa.

Ihotautien erikoislääkäri LL Adrienn Joensuu on jo vuosien ajan vastannut Mehiläinen Kuopiossa annettavista ihon laserhoidoista. Nyt Joensuu on laajentanut iholasertarjontaa myös Mehiläinen Jyväskylään.

”Parasta laserhoidoissa on mielestäni hoitojen antamat mahdollisuudet sellaisten iho-ongelmien hoidossa, joita aikaisemmin ei ole voitu hoitaa lainkaan tai voitiin hoitaa huonosti. Laserhoidot ovat nykytekniikan tarjoamin menetelmin myös verrattain nopeita tehdä ja hoidoista toipuu nopeasti.” -Ari Karppinen

Vastaanottoajan varaaminen

Vastaanottoaika ihon laserhoitoa varten varataan puhelimitse Mehiläisen valtakunnallisesta ajanvarauspalvelusta. Tarvittaessa puhelu on mahdollista yhdistää Mehiläinen Jyväskylän toimipisteeseen. Yksityiskohtaisempaa tietoa lääketieteellisistä ja esteettisistä laitehoidoista saa varaamalla konsultaatioajan Epilaserin lääkärille tai soittamalla Epilaserin neuvontapalveluun (p. 040 5198919). Laserhoitoon hakeutuminen ei edellytä lääkärin lähetettä.

Mehiläinen Jyväskylä

Lääkärikeskus Mehiläisen tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Kauppakadun varrella kauppakeskus Tawastin läheisyydessä. Lääkärikeskukseen voi saapua mm. Kauppakadun tai Kauppalaispihan sisäänkäynneistä. Asiakaspalvelupiste sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Omalla autolla saapuva voi pysäköidä autonsa Torikeskuksen tai Jyväskeskuksen parkkiin. Lääkärikeskuksesta on noin 15 minuutin kävelymatka Jyväskylän matkakeskukseen.